![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нали правихме тема дали слушаме нещо друго освен метъл. Известна част от нас отговориха с "да". Така де - кой е най-якия албум извън Метълската категория.
Аз лично не мога да реша между 311 - Evolver и The Offspring - Splinter. Като се замисля везните леко се накланят към 311. Много са яки тея пичове. П.С. Осъзнавам че това можеше съвсем спокойно да го добавя при голямата анкета за 2003-та, но забравих тогава. В подфорума "метъл" има няколко подобни теми, така че мисля че не е чак такова престъпление. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 9 2004, 07:40 PM) Цитат Само не знам защо най-популярни стават именно най-гадните работи от нея... Положението е същото, както и с всяка друга музика - най-елементарното и най-лесното за възприемане е най-популярно... макар винаги да има изключения. ![]() да не давам спорни примери ама просто 1-вото което ми дойде на ума са Дефтоунс - като инструментал може ида не е сложно ама ако ми кажеш че са лесни за възприемане..а групата е известна и то никак малко. е ти каза Цитат макар винаги да има изключения ама трябваше да го кажа. Цитат par4erta na spens kefi me i ritym basow (tolkwa e typa 4e sa nabiwa na u6i) ее чак пък толкова брутъл..аз най-много на някоя песен на Еминем да се накефя и на 3-тото слушане да ми се гади от нея. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:01 AM |