![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нали правихме тема дали слушаме нещо друго освен метъл. Известна част от нас отговориха с "да". Така де - кой е най-якия албум извън Метълската категория.
Аз лично не мога да реша между 311 - Evolver и The Offspring - Splinter. Като се замисля везните леко се накланят към 311. Много са яки тея пичове. П.С. Осъзнавам че това можеше съвсем спокойно да го добавя при голямата анкета за 2003-та, но забравих тогава. В подфорума "метъл" има няколко подобни теми, така че мисля че не е чак такова престъпление. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 9 2004, 07:59 PM) Цитат(Sw1tched @ Jan 9 2004, 06:49 PM) да не давам спорни примери ама просто 1-вото което ми дойде на ума са Дефтоунс - като инструментал може ида не е сложно ама ако ми кажеш че са лесни за възприемане.. Поне за мен въобще не са трудни... То при тях има тооолкова за възприемане! ![]() нямам предвид възприемане като възприемане на посланията на текстовете а в музикалния смисъл..всеки "нормален" човек би си казал "егати подлудяващия джангър за побъркани", изобщо не някакво мелодично или нещо което някой от стадо би си тананикал..с изключение на digital bath..която пък си е и много яка ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:04 AM |