![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Та нека започна с малка история:
Преди година и половина започнах една книжка като зад гърба си нямах никакви писания освен започнати книги в 4,6 и 7-ми клас. Решително се бях насочил към фентъзито(първите започнати бяха по други теми) и Написах 2 страници с работно име "Дъждът" -общо взето простичък, но интересен сюжет. След това смених заглавието на "Тъмен Бряст", а и сюжета. Получи се доста добре. По едно време осъзнах, че хич не става даже-имаше парадоксален и невъзможен край. В последствие смених отново сюжета и най си го харесах. Страниците все още бяха две! Нещо не ме радваше и се чудех къде е проблема. Преди месец осъзнах-беше твърде епично, сложно,заплетено и интересно(за мен) за да бъде в една книжка. Оттам нататък нещата се изясниха, почти месец мислих, писах, измислях и се получиха следните резултати: 1.Създадох цял нов свят(както сериозните фентъзисти правят, което не значи че ще копирам от някого. Напротив-ще се старая да бъда максимално оригинален) Засега е доста опърпан и недовършен, но основните работи са ясни. Няма да има неща от рода на елфи, орки и джуджета. Това обаче няма да промени света напълно. Той ще е познатия нам със своето средновековно време.Ще е претъпкан със скандинавски мотиви също. Просто няма да заимствам всички изтъркани глупости. Засега имам чернова карта и някои от по-важните събития. 2. Изградих структура за първия роман: Четирилогия: "Тъмен Бряст"-книга І "Дъбов Трон"-книга ІІ "Мрачно Спокойствие"-книга ІІІ(да взаимствано от известната група) "... и нови дни ще дойдат отново"-книга ІV Едно от важните неща тук е че ще има 10! главни героя! Замислил съм и "Мрака На Слънцето" предисторията на събитията в четириологията. Общо взето доста голям проект като се замисля. Тази тема ще ви послужи: 1.ако искате да се включите по някакъв начин(било то с информация за Скандинавия,Предложения за случки или просто с измисляне на имена на герои и природни особености и вещи). 2.ако наистина искате да го прочетете и си падате много по фентъзи. 3.ако просто ви е интересно какво ще се получи. Интересен факт е че ще има доста метъл настроения. Донякъде пауър, донякъде блек. Айде пишете(и помагайте).......... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Какво става с този проект бе, Киро? Много интересно звучи, а никога дори не си ми споменавал за него. Да не си го зарязал заради епохалния горграйнд проект?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 10:05 AM |