![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Много ми е интересно.
Просто форума е пълен с хора, които очевидно не си дават никаква сметка за нещата, които пеят любимците им. "Колкото е "по-здрав" албума е по-добър" ... "колкото е по-рано скопен вокала толкова групата е по-добра" и неща от сорта изобилстват и то за съжаление не само тук. Не казвам, че аз не харесвам групи, които имат олигофренски текстове, но все пак си давам понякога сметка за смисъла на песните... а вие? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Според мен важността на текста към музиката зависи от много неща. Например при групи като Пинк Флойд текстовете са много важни, защото главно те допълват усещането за музиката. Аз много харесвам текстовете на Dark Tranquillity, защото успяват да се впишат в музиката по такъв начин, че да направят впечатление на слушателя и оказват голямо въздействие. Харесвам текстовете на Demons and Wizards, Rhapsody of Fire, Luca Turilli и други такива групи.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:06 AM |