![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
Кажете, кой е най-добрия лайв, на който сте били (може и няколко)!
![]() ![]() ![]() ![]() За мен най- добрите, на които съм бил са на Металика в Пловдив, на Слеър и на Джудас. -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
еми аз не съм била много по концерти защото само преди 2 години прослушах този стил,а и когато бях на 12,че и на 13 даже... наще много много не ме пускаха насам натам...изпуснала съм редица яки концерти сред които най много съжалявам за White Snake,Sabbath,Soulfly и Helloween. също така мнооого ама много ме е яд че fear factory не се състоя , защото едвам бях убедила милата ми мамичка да ме пусне
![]() предимно по фестове съм ходила иначе. Та.. най яките концерти на които съм била са Hatebreed,един от тези на Last Hope,вече не помня кой... и разбира се най вече Maiden - това си беше просто нещо невероятно като изключим качеството на звука особено при тези които имаха билет от 30 лв и нечовешкото гнусно и лигаво изпълнение на щерката на Steve ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 10:47 AM |