![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Искам да ви попитам нещо. Според вас ако слушаш метъл задължително ли е да си поклоник на метъл куптурата...да следваш определеният тип за "метъл". Познавате ли хора които харесват музиката но не харесват и не одобряват външният вид на метълите.... съжалявам че използвам думата толкова често.... А мислили ли че много хора не следват стила само защото не е приеман от обществото.
Нещо за по малките сред вас.... интересно ми е , слушате метъл заради компанията, т.е компанията в която сте попаднали е метълска..ами ако беше на друга. Обличате се така защото разбирате музиката заряда и идеята на стила..или защото френдовете ви се обличат така? Незнам дали ме разбрахте на къде бия ....но се надявам да не го приемете като заяждане просто ми е интересно. Аз слушам метъл от не много отдавна не съм израснала с него , но го открих като стил и много ми хареса.... ритъма,енергията..има нещо наистина уникално в тази музика. За това ми е интересно как гледате на вие на метъл културата ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Като ученик, имах един период, през които ходех с кубинки, кожени якета, тениски на любимите си групи, и т.н., но постепенно това отшумя. От онзи период ми остана само дългата коса. Всъщност, не може да се каже, че някога съм бил точно метъл, защото винаги съм слушал доста разнообразна музика.
Съгласен съм с някои от изказалите се преди мен, че няма понятие метъл-култура. Правилното понятие, всъщност е поп-култура, която обхваща всички популярни стилове в музиката, литературата, киното, и изобщо изкуствата. Всичко, което по някакъв начин мине от периферията в мейнстрийма става поп-култура, която, логично има различни проявления в различните жанрове, които влизат в нея. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:12 AM |