![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() Да ви кажа малко повече за себе си ![]() някой от които са рисуване,графичен дизайн,Gothic,с две думи всичкоDark..също така по Психология,Демонология и други подобни"шантави"работи ![]() До тук с интелектуалната част ![]() Адски си падам по всичко екстремно и откачено,което вдига адреналина максимално... Падам си по дивите купони...страшно обичам да се забавлявам....но то кой не обича?! ![]() Фенка съм на Gothic Metala,но и на Death,Trash,Industrial.. Но ако трябва да съм честна... си имам групи-фаворити от почти всяка разновидност на Metala. Някой от които са HIM,Cradle of Filth,Disturbed,Zeraphine,StaticX,Iron MAIDEN,Destruction,Theatre of Tragedy,Demora и др. ![]() С ДВЕ ДУМИ ![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хахахах ами ДУША ако искаш да си изградиш по- точна представа за мен.... мога да ти пратя голи снимки
![]() ![]() ![]() Да се върнем на темата сега... значи аз не мога да ти дам мнение за себе си...Попринцип всичко което пиша и казвам съм си аз.... не съм като 30% от форумци.....Това могат да ти го кажат хора от форума с които сме се виждали....ПИЯ МНОГО!!! И съм си същия простак Ако не ти се вярва ...може да имам честта някои път да пием по бира и да ти покажа... ![]() А относно религията....наистина не знам какво да напиша..просто ...не и вярвам и не я приемам, абсурд тотален е .. наистина се светнах наскоро по този въпрос, а до сега не й обръщах внимание... ще го кажа със няколко изречения Демонологията , политеизма и вярата във самите човшки възможности, чувства и мисли...са дълеч по-стари и по-човешки от колкото някакви си притчи без капка историческа достоверност събрани в някаква си книга наречена БИБЛИЯ! На която се кланят някакви си хора, които са я разбрали по 70 различни начина и й се кланят по 70 различни начина съответно са създали 70- разновидности на някаква тъпа религия и разбира се 70 начина да лъжат...глупаво е а същевременно отхвърлят хора, които просто са отказали да имат нещо общо с такава масовка и даже са си позволили да мислят свободно са били изгаряни на клада едно време или просто отхвърляни...... В очите на християните такива хора са определени за Антихристи...не случаино обявяват човека който е отрекал християнството и религиятаза за човека, които ще доведе до Армагедон за това и го наричат просто АНТИХРИСТА...тогава защо да не съм и аз ![]() Абе май се разписах пак за глупости.... стига толкова има си теми за тая работа ![]() RELIGION SUCKS!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 06:10 PM |