![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() Да ви кажа малко повече за себе си ![]() някой от които са рисуване,графичен дизайн,Gothic,с две думи всичкоDark..също така по Психология,Демонология и други подобни"шантави"работи ![]() До тук с интелектуалната част ![]() Адски си падам по всичко екстремно и откачено,което вдига адреналина максимално... Падам си по дивите купони...страшно обичам да се забавлявам....но то кой не обича?! ![]() Фенка съм на Gothic Metala,но и на Death,Trash,Industrial.. Но ако трябва да съм честна... си имам групи-фаворити от почти всяка разновидност на Metala. Някой от които са HIM,Cradle of Filth,Disturbed,Zeraphine,StaticX,Iron MAIDEN,Destruction,Theatre of Tragedy,Demora и др. ![]() С ДВЕ ДУМИ ![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Beerzebub ,на теб душа успех с разчитането ![]() Как ме презря обаче... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 06:11 PM |