![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() Да ви кажа малко повече за себе си ![]() някой от които са рисуване,графичен дизайн,Gothic,с две думи всичкоDark..също така по Психология,Демонология и други подобни"шантави"работи ![]() До тук с интелектуалната част ![]() Адски си падам по всичко екстремно и откачено,което вдига адреналина максимално... Падам си по дивите купони...страшно обичам да се забавлявам....но то кой не обича?! ![]() Фенка съм на Gothic Metala,но и на Death,Trash,Industrial.. Но ако трябва да съм честна... си имам групи-фаворити от почти всяка разновидност на Metala. Някой от които са HIM,Cradle of Filth,Disturbed,Zeraphine,StaticX,Iron MAIDEN,Destruction,Theatre of Tragedy,Demora и др. ![]() С ДВЕ ДУМИ ![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() но и другите едва ли ни оценяват правилно..все едно. Относно вярата,просто няма какво да добавя.. абсолютно съгласна съм с това което казваш. За това че пиеш много ![]() простак ![]() Искам да оточня,че определено НЕ съм манячка на религиозни теми...или фанатично настроена.. ако съм оставила такова впечатление.Аз съм или поне се старая да бъда реалиска,просто защото не бягам от страховете си,..търсейки утеха в измислени божества..А реалноста си има толкова логично обяснение,въпрос на личен избор е дали ще си затворим ли очите за него. Пак много се разписах ![]() ![]() ![]() ![]() Мерси Ataegina,...Изненадана съм че мислиш така,.защо да звуча странно.. наистина съм с малко извратена психика...но чак странна ![]() Здравей и на теб Scion of storm...Разбира се че зависи от човека..но хората твьрде много си приличаме...е не всички ![]() Браво на теб ![]() SLASH душаааа ![]() което е проявил...но понякога е хубаво да се усмихнеш на негативното,за разнообразие ![]() :)Ataegina,мда така е душа ,а всьщност има ли изобщо духовно богати хора... Но не става въпрос за отношение ...а за измислен образ...което е съвсем различно ![]() двуличие и двойнственост са различни понятия. -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 06:04 PM |