![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() Живота е несправидлив !?! Защо трябва да е така , нима смъртта е спасение от тази несправедливост ?!?! Защо трябва да се мъчи душата като може да отлети ??? Също мен лично не ме е страх от смъртта а как ще дойде тя ... А също искам да ви кажа една мисъл "Човек се стреми към живота само 9 месеца от живота си , а през другото към смъртта!" .............. -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не ме е страх. Това е нещо неизбежно, нещо сигурно. Аия които казват, че я приемат, но "не са готови"... Ами тва е малко тъпо. Мамка му, може докато си вървиш на улицата да ти падне тухла на тиквата... Във всеки един момент може да умреш. По добре да си изживееш яко живота, щото накрая 100% си Alone In The Dark...
![]() "НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ, СЪЩЕСТВУВАМ САМО АЗ." - Смърт от Света на диска. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 03:19 PM |