![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Здравейте! Аз съм Татяна, на 27г. Родена съм на 20.07.79г. Слушам метъл от 5 клас. Първи групи са ми Metallica and Slayer. Слушам готик, траш, прогресив, дет. Нямам афинитет към AC/DC, Motorhead, Оzzy. Напоследък луднах по Sonata Arctica, новият им албум си е убийствен. Любимци винаги са ми били DEATH! И ще останат.
Не съм киноманиак, но погледвам филми. На тая тема не ме закачайте ![]() Работя от 2002г в полицията. Завършила съм Академията на МВР. Никого няма да "изям", не съм таен агент ![]() Не пуша. Пия. Но не и ракия. Не и бира. Твърдо. Руса съм. Със сини очи. Имам дъщеря на 1г5м. Диване и половина, закърмено с кърма и метъл. Пиша стихове. Много отдавна. Към настоящия момент ги творя доста. Правила съм и продължавам да правя опити за къс разказ, но засега изпълненията са тромави. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здравей !
![]() Добре дошла и приятно прекарване из форума ![]() (Тез две убавици на снимката твои ли са ? ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 07:13 AM |