![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Е братя и сестри на МЕТЪЛ-а напишете какви тениски или пък суитчери имате
![]() моите са малко .. защото няма от каде да си ги купувам Свищов е малък град.. и няма мноо фенове .. няма и специален магазин ... и траа да се ходи до някои по голям град... и сложна е работата при мен ... но имам няколколко тениски : 1.Sepultura-Bestial Devastation (даже ся сам си с нея ![]() 2.Six Feet Under-Warpath 3.Cannibal Corpse-Butchered At Birth суитчери : 1.Metallica-Master Of Puppets 2.Deicide имах и 1 на PanterA ама го напраих на мешка ... щот ми беше станал малък |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
чакай сега да видя, че аз по-принцип не си ги изхвърлям
![]() CORONER - 2 саморъчки, едната е "No More Color" другата е от един плакат; КОРРОЗИЯ МЕТАЛЛА - "Каннибал" саморъчка; KREATOR - 2 "Endorama" - саморъчка (в много зле кондиция - за вкъщи) и "Outcast" (също много зле, на потниче за вкъщи); WAR - "We Are War" - саморъчка, в много зле кондиция - за вкъщи; SAMAEL - 3 - една саморъчка, нещо като за "Eternal", "Worship Him" и "Rebellion" - ориджиналки ![]() DESTRUCTION - 2 - "Release From Agony" и "Inventor of Evil" оригиналче, с автографчета :Р ; SLAYER - 2 - "Undisputted Attitude" - вече на потниче ![]() ![]() CARCASS - 2 - култовата "Necrocism" : ![]() ![]() DEICIDE "Legion" мммхм... за вкъщи :} ; BOLT THROWER "Realm of Chaos" много си я 'бичкам ![]() CANNIBAL CORPSE "the Bleeding" подарък за един ЧДР, носкам си я вкъщи дан'ми се смеят по улицата; LAKE of TEARS - 2 - една саморъчка на "Neonai", спицяяялну за концерта миналата година (вече с автографчета) и на "BlackBrickRoad" също с автографчета ![]() CELTIC FROST - 2 - "the Emperor's Return" - спешъл едишън, само за мен, един приятел бачкаше при Лъчо (дето ги печата за Вижън фланелките) и му бях дал да ми я направи, само че беше преебал нещо ситото и фланелката е само със зелени цветове, обаче е МЕГА ЯКА, чак го е яд че и той си няма такава и "To Mega Therion"; HELLHAMER "Apocalyptic Raids"; VENOM "Black Metal" - малко ми е малка вече и попрокъсана, но много и се кефя :} ; ATHEIST (последните ми придобивки ![]() ![]() може и да забравям някоя, ама ме мързи сега да отварям гардероба да ги преравям всичките *прозява се* -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 03:40 AM |