![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Интересно, как още от първо слушане толкова ми хареса банда от типично прогрейсив стил, която всъщност не представя нищо толкова оригинално. Но ме хвана много здраво.
Та тези шведи показват завидно убедителен дебют, комбиниращ едновременно прекрасна музика и забележително свирене с много атмосфера и качествено звучене. Според мен си заслужава да бъде чут. Darkwater - 2007 - Calling the Earth to Witness - линк към АренаБГ. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Убедителни са, да. Грабнаха ме от първото слушане и продължавам два дни вече да ги въртя. Много мелодично, емоционално, добре изсвирено, има солидна доза метъл вътре с типичните тежки рифове. Има много музика и свежи идеи. Много хубав запис.
И най-важното е, че хваща веднага. Не те кара да се насилваш да го слушаш 20 пъти, за да ти се хареса. А и така трябва. Защото, ако Камелот хората се насилват да слушат, то е заради името и предишните им творби. Докато за едни дебютанти е изключително важно да хващат веднага. И музиката им пак е сложна и доволно смислена. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:54 PM |