![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Интересно, как още от първо слушане толкова ми хареса банда от типично прогрейсив стил, която всъщност не представя нищо толкова оригинално. Но ме хвана много здраво.
Та тези шведи показват завидно убедителен дебют, комбиниращ едновременно прекрасна музика и забележително свирене с много атмосфера и качествено звучене. Според мен си заслужава да бъде чут. Darkwater - 2007 - Calling the Earth to Witness - линк към АренаБГ. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Стабилен е албумът. Издържан без грешка в рамките на прогресива, вкарали са желание хората, но нещо ми поизчезва привличането към стила и едва ли ще го слушаам кой знае колко. Все пак не мога да отрека, че е много добро попадение за прогресив сцената тази година. : )
-------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:47 PM |