![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Хей
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Добре и без това няма какво да правя. Русе е град като град. Има няколко крайни квартала, не ти трябва да ходиш там. Центъра е готин, кея също. Има два парка, малък и голям (на възрожденците и на младежта). Не е скъпо, квартира обаче ако не е в общежитията, не се намира лесно, поне от това, което съм чувал. Имаше едно време 3 рок/метъл заведения, сега е само едно, на центъра се намира, казва се Рокстар кафе. Има доста "метълисти"... но и доста тъпаци. Живот след 12 почти няма. Но какво да се прави... Има доста хубави места, които човек открива като се поразходи, бих те развел с удоволствие.
Относно университета. Това е технически университет. В смисъл има и някакви там специалности като право, европеистика и тн, но на мен ми се струват несериозни... хората пък казват, че и те били на ниво. Във всеки случай инженерните специалности са супер. Стигаме Техническия в София. Базата е добра, Общежитията също. Аз не уча там, но доста хора от обкръжението ми учат. Не е корумпиран, поне не съм чувал. Абе на ниво е. И се влиза лесно, защото хората от близките села са тъпи. Факт, ебати, какво да направя... Но ще те изпотят. После към трети-четвърти курс се появяват възможности да заминеш я в Швеция, я във Финландия или за дипломна работа, или просто за обмен. И това е яко. Абе университета е готин, на 10 минути от центъра е, голям е, преподавателите са добри, кадрите, които излизат-също. Всичко го казвам от първоизточници. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 09:48 AM |