![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
Кажете, кой е най-добрия лайв, на който сте били (може и няколко)!
![]() ![]() ![]() ![]() За мен най- добрите, на които съм бил са на Металика в Пловдив, на Слеър и на Джудас. -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Как така не съм се разписала тук?!
![]() SLAYER, HALFORD 03.07.2002,София - много добър концерт, още не мога да повярвам, че видях Slayer на живо! LAIBACH 01.03.2004, София - Първия им концерт у нас. Много яко KRAFTWERK 14.06.2005, София - Страшна визия ![]() DEPECHE MODЕ 21.06.2006, София - Най-големия концерт у нас. А и страшно любима група ![]() KAMELOT 14.04.2007 Белград,Сърбия - няма смисъл да казвам нищо повече ![]() ![]() ![]() BLIND GUARDIAN 17.05.1007, София- много си ги обичам тях ![]() MANOWAR 30.06.2007, Каварна - колкото и да не ги харесвам, не мога да отрека че това беше велик концерт. TYPE O NEGATIVE 04.07.2007, София - Peter Steele, човече ![]() Както и да не забравя,Фестивала в Лайпциг 2004 год. ![]() EPICA, HAGGARD, MY DYING BRIDE ,SUICIDE COMMANDO, CAMOUFLAGE, OMNIA, PINK TURNS BLUE, SANGUIS ET CINIS, DIVA DESTRUCTION, CLAN OF XYMOX, COVENANT, THE KLINIK, DARK SANCTUARY, DAEMONIA NYPHE, COPH NIA, SANCTUM, SAXGANGHILDREN, ANNE CLARK & DAVID HARROW ANTIWORLD, MEPHISTO WALTS, COIL Като това са само малка част от групите които бяха там...Просто посещението на подобен род фестивали е задължително да се направи, поне веднъж в живота! ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 12:08 PM |