![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
Кажете, кой е най-добрия лайв, на който сте били (може и няколко)!
![]() ![]() ![]() ![]() За мен най- добрите, на които съм бил са на Металика в Пловдив, на Слеър и на Джудас. -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Уфф.. сложна работа...
Най-як за мен си остава Sabbath с Ozzy - 23.06.2005, София, като може би голямо вляние има фактът, че това е една от първите ми и любими групи, пък и този ми беше първият концерт на голяма чуждестранна група. Пък и си беше размазващ! Инче след него се нареждат почти на едно: Trash `Till Death - 26.08.2006 в Каварна; Vader - 19.05.2007, София; Manowar - 30.06.2007 (БАСИ ШОУТО!!!), Каварна; Dio (и двата концерта в Каварна) и може би Accept - 27.08.2005 едно място по-назад. -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:29 PM |