![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Темата е породена от един интересен спор. Знаят ли жените какво искат от мъжете? А мъжете? Нека не ги изкарваме сексуални маниаци и те има чувтсва до колкото съм чувала.
Все пак аз ще кажа какво мисля. Да жените знаят, какво искат поради огромната намеса на обществото. Мислим се за много обиграни,а всъщност до голяма степен никоя от нас не е взела решението сама , типа които е подходящ е създаден от обществото и ние точно го следваме. Исктината е че докато сме по- малки сме емоционални и действаме от чистото привличане. Но с годините това се променя..... -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
*PrincessOfDark се чувства специална*
-------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:51 AM |