![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чухте ли новото EP на Iced Earth - "Overture of the Wicked"? Какво мислите за него? Поне аз вчера си отвинтих главата от куфеене и като гледам, днес ще повторя.
Интересно ми е дали тези, които оплюваха "The Glorious Burden" (за който продължавам убедено да твърдя, че е най-силният албум на Iced Earth досега), пак ще кажат, че с напускането на Barlow бандата се е развалила, след като чуят презаписаната трилогия "Something Wicked" с новите аранжименти и с вокали, изпълнени от Tim Owens. Лично аз намирам голяма разлика, и то в положителна посока, а това ме кара да очаквам новия дългосвирещ запис още по-нетърпеливо. Слушайки "Ten Thousand Strong", си мисля, че нищо чудно да се сбъднат обещанията на Jon Schaffer и "Framing Armageddon" наистина да се окаже най-голямото нещо, с което се е захващал... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Ето и моето мнение: за първи път слушам тази банда, не съм ги слушал с друг вокал и съм абсолютно непредубеден, та - от тези 4 парчета ми се наби впечатление за доста добър, даже страхотен ПАУЪР. Мощни вокали напомнящи ми страхотно за един велик вокал /няма да го кажа, защото ще стане говорилня/ и впечатляващ инструментал. И за да не си разваля впечатлението няма да търся и слушам предишните им албуми. Честит празник на тези, които го смятат за такъв.
![]() -------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Ето и моето мнение: за първи път слушам тази банда, не съм ги слушал с друг вокал и съм абсолютно непредубеден, та - от тези 4 парчета ми се наби впечатление за доста добър, даже страхотен ПАУЪР. Мощни вокали напомнящи ми страхотно за един велик вокал /няма да го кажа, защото ще стане говорилня/ и впечатляващ инструментал. И за да не си разваля впечатлението няма да търся и слушам предишните им албуми. Честит празник на тези, които го смятат за такъв. ![]() Това е все едно да се изцепиш как те кефи новата Metallica, макар Джеймса да си е там. /то все едно не е, но както и да е/. Интересно ми е, ако беше слушал стар техен албум преди време и те беше изкефил, но не се знаеше кога и с кого ще издават нова творба, и сега чуеше въпросната, какво щеше да правиш? Някаква разлика нямаше ли да доловиш? И аджеба през това време нямаше ли да се поинтересуваш кои са тия? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Това е все едно да се изцепиш как те кефи новата Metallica, макар Джеймса да си е там. Къде видя аналогията? ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:57 AM |