![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хората, които са го преслушали да дават оценка, оправда ли очакванията, надмина ли ги, с какво е по-различен от останалите?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Слушах го шест пъти днес, още много предстоят. Дотук мога да кажа, че е на път да се превърне ако не в любимият, то поне в един от любимите ми албуми на Arch Enemy. Много хомогенен, композиционно изпипан, техничарски (макар това винаги да е било присъщо за бандата), отлично продуциран... Чувствително по-мелодичен е от "Doomsday Machine", но не по-малко тежък, колкото и странно да звучи. Особено ми допада фактът, че гласът на Angela тук е значително по-малко обработен. Има изключителни парчета, както и отделни моменти, които веднага грабват. В този ред на мисли, не бих се съгласил с някои изказвания от другата тема, че рифовете били постни и безидейни. Като цяло, "Rise Of The Tyrant" е типичен Arch Enemy запис, добавящ поредния аспект към звученето на бандата. Оправда всичките ми очаквания.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:53 PM |