![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Признавам си, хвана ме музата! Но играта наистина е много забавна ( пак ще кажа, че съжалявам ако я има и аз не съм я видяла, в такъв случай разчитам модераторите да изтрият темата).
Аз разказвам нещо и следващият трябва да продължи историята както пожелае, този след него продължава историята на предишния и така се получава една много голяма и напълно безсмислена, но за сметка на това адски забавна история. Та… Беше слънчев ден и реших да отида в парка, но за нещастие когато стигнах и понечих да си купя бира установих, че гадните мазни хомосексуалисти са увеличили любимото ми питие с 10-15% и разбира се на мен не ми достъгаха цели 3 стотинки! Тогава аз… -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
..се спънах в някакъв тъп комин, незнайно как попаднал на пътя ми.Залитнах ,отчаяно търсейки нещо, за което да се хвана...но нямаше за какво.Изтъркалях се до ръба на покрива,където успях да се хвана .И така,висейки ,погледнах булеварда под мен , потока от коли и хора, който най-вероятно скоро щях да видя и от по-близо...пред очите ми започнаха да се изреждат с бясна скорост картини от скапания ми животец,казах си"Мамка му, всичко е като на филм.Ще си умра тук безславно,по гащи,разплескан на улицата !".Тогава изведнъж...
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:02 AM |