![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хората, които са го преслушали да дават оценка, оправда ли очакванията, надмина ли ги, с какво е по-различен от останалите?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Албумът е размазващ! И както е тръгнало, ще се запази традицията, а именно всеки следващ албум на Arch Enemy да ми става техния най-любим. Не бих твърдял дали ще се случи със сигурност, но тая тава колкото повече я въртя, все повече се влюбвам в нея и току-виж издухала Doomsday Machine.
Китарите! Ах, леле, китарите! Извозват, мажат, цепят, къртят, кормят, разчленяват и т.н. От както слушам групата, ми се превърнаха в еталон по този параграф и отново ми покриха всички очаквания, че и отгоре. Рифовете и солата пъхат в малкия си джоб две/трети от всичко издадено до сега през годината. Изобщо най-добрият мелодет албум на 2007ма заедно с Fiction на Dark Tranquillity. ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:01 PM |