![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
![]() Име-Елица Град-Силистра Години-15 (01.05.'92г.) Хобита-да гледам научнопопулярни филми и хорор,да чатя,да рисувам(макар че не съм много добра),да мързелувам,да ходя напред-назад и да слушам музика.По-рано обичах да свиря и на пиано,но ми омръзна за 6 години.. ![]() Слушам метъл от 5ти клас лятната ваканция.Смисъл в началото слушах по-леки групи,и такива които не се водят метъл,но с тях се ориентирах към тази музика. Най-зле съм с определянето на стиловете,за това и много не се изказвам по тая тема,че да не се изцепя някъде. ![]() Не се ограничавам в стиловете,слушам каквото ми харесва-зависи от настроението,компанията,обстановката... Иии тъй де има много какво още да слушам,но ето някои от групите,които ми харесват: Dimmu Borgir,Megadeth,Bloodsimple,As I Lay Dying,Gorgoroth,Pantera,Slayer,Sepultura,Blind Guardian,Satyricon,Emperor,Sodom,Cannibal corpse,Static X,Anathema,Lacrimosa,Judas Priest,Annihilator,Godsmack,Kamelot,Children of Bodom,Sonata Arctica,Iron Maiden,Machine head,Crematory,Metallica,Type O Negative,Manowar...ами горе-долу това е основното. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и приятно прекарване
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:36 PM |