![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
![]() Име-Елица Град-Силистра Години-15 (01.05.'92г.) Хобита-да гледам научнопопулярни филми и хорор,да чатя,да рисувам(макар че не съм много добра),да мързелувам,да ходя напред-назад и да слушам музика.По-рано обичах да свиря и на пиано,но ми омръзна за 6 години.. ![]() Слушам метъл от 5ти клас лятната ваканция.Смисъл в началото слушах по-леки групи,и такива които не се водят метъл,но с тях се ориентирах към тази музика. Най-зле съм с определянето на стиловете,за това и много не се изказвам по тая тема,че да не се изцепя някъде. ![]() Не се ограничавам в стиловете,слушам каквото ми харесва-зависи от настроението,компанията,обстановката... Иии тъй де има много какво още да слушам,но ето някои от групите,които ми харесват: Dimmu Borgir,Megadeth,Bloodsimple,As I Lay Dying,Gorgoroth,Pantera,Slayer,Sepultura,Blind Guardian,Satyricon,Emperor,Sodom,Cannibal corpse,Static X,Anathema,Lacrimosa,Judas Priest,Annihilator,Godsmack,Kamelot,Children of Bodom,Sonata Arctica,Iron Maiden,Machine head,Crematory,Metallica,Type O Negative,Manowar...ами горе-долу това е основното. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
здрасти,като каза 4е рисува6...какво оби4а6 да рисува6? хубаво е 4е може6 да свири6 на пиано...но след като ти е омръзнало....аз ве4е 10 години не съм спирала...наистина омръзва но така и не спрях , както и да е
![]() приятно писане във форума ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:42 AM |