![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() форума..Така че ако искате и ако ви е интересно може да си поговорим за демоните. Вярвате ли в тях,или не..какъв образ имат според вас:Малки злобни същества,които по цяла нощ мислят как да ви съсипят деня..или може би зловещи създания ,излезнали от някой филм на ужасите...или по скоро смятате че са част от човешката същност,олицетворение на тъмната страна в нас,на човешките слабости и страхове. ![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
SteelDragon и аз искам такъв истински демон...много ще ми тича
![]() Braindead,абе душа прав си...но зависи колко често те посещават ![]() Ataegina,хубави примери ![]() от този род,ще му оскубя перушината....то е ясно,не за друго ама не се имам за тревопасно,или нещо подобно.. в природата на човека,има нещо животинско...но по скоро ,някакъв недоразвит инстинкт на хишник ![]() верно че се разхаждат много пернати...ма това е друг въъпрос ![]() Оф обладаване ,какви оправдания.... факт е че обстоятелствата ни правят каквито сме ...но когато едно обстоятелство ни подтикне да реагираме по начин,необясним за нас...тогава какво...Демоните според мен са не паранормални същества а част от нас..аз не съм агресивен човек,но съм постъпвала достааа агресивно,добре прзнавам че 70 процента са адреналин и бяс ![]() защо...но не си викам обладаха ме духове,всеки отговаря за постъпките си..може би тъмната страна,в мен.. има общо,допуснала съм мойте демони- страховете и гневът да ме контролират.Докато ти ги контролираш всичко е наред,но когато те те контролират ,всичко излиза от контрол... ![]() Стига съм разсъждавала, че ако има наоколо психиатри,като нищо ще ме освидетелстват..ще ми лепнат официално..диагнозата- Шизофренични отклонения ![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:55 PM |