![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Кажете ми как се обличате, аз въпреки че слушам блек/дет метъл не се обличам като метъл, можеш да познаеш, че слушам твърдо единствено по пентаграмата, която виси на врата ми :) Иначе нося пънкарски панталлони, най-ми допадат, не за друго и кецове (оригинални)...По физкултура съм с една тениска Национал/Рок Фестивал 1997 на Стела Артоа :)
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
mi az se obilicham .. nai chesto ... s nqkaf pantalon ... [zelen , ne mnoo shirok zada ne izglejda .. raparski... no ne puk i mnoo tesen ... az ne obicham tesnite drehi.. ]
i otgore... switcher.. na nqkoq liubima banda .. ili polover(cheren) ;] a prez lqtoto .. nai me kefi da sam s 3/4 (tri chetwurti) kusi gashti i t-shitrtka .. na nqkoq ot liubimite bandi.. [twa ako ne peche mnoo slunce.. che inak .. se mre .. na 40 gradusa.. s cherna teniska ] ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:42 PM |