![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() форума..Така че ако искате и ако ви е интересно може да си поговорим за демоните. Вярвате ли в тях,или не..какъв образ имат според вас:Малки злобни същества,които по цяла нощ мислят как да ви съсипят деня..или може би зловещи създания ,излезнали от някой филм на ужасите...или по скоро смятате че са част от човешката същност,олицетворение на тъмната страна в нас,на човешките слабости и страхове. ![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
Ataegina,ОК...човек е всичко и всеки,според кой,според самия себе си ли?!е на това му викам съвършен егоизъм.
Умен... ![]() Не бих казала за човек изпаднал в подобни ситуаций,каквито описа,цитииирам:(..в ситуациите, които са новост и когато не успява да се довери на интуицията си - другояче казано родовата си памет)че е тъпанар, ![]() ![]() каквото искаш". Да ,то беше повече от ясно,че тази " теория" за животните е "плод"на личните ти разсъждения,аз да съм казала нещо за това ![]() ![]() Просто донякъде подкрепих "теорията" ти за животните,и тактично споменах, ![]() Къде ги видя недоразоменията,това не разбрах. Абе душа за......" DAEMONAXIA Често се случва да казвам разни неща и после хората подпитвайки ме да си изясняват малко по малко повредата е в моята кутия " -Спокойно,на една вълна сме,само където,мен никой не ме подпитва, че съвсем ще се обърка. Ами да ти кажа,мисля че правя разлика,между двете,все още.А и за двете си има време и място,според ситуацията и моментното психическото състояние.И двете намират своето приложение. ![]() но тук с примера се поувлече. Общо взето,съм на принципа,кой каквото си търси си го намира,някой хора си имат проблеми,други ги търсят, трети си ги създават,ШАНС..четвъртите си ги намират. Идея нямам откъде го "извади "тоя въпрос,но ще се изненадаш,колко си падам по игри от рода на :"Открии седемте разлики","Намери разликите" и т.н. ![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:01 PM |