![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чухте ли новото EP на Iced Earth - "Overture of the Wicked"? Какво мислите за него? Поне аз вчера си отвинтих главата от куфеене и като гледам, днес ще повторя.
Интересно ми е дали тези, които оплюваха "The Glorious Burden" (за който продължавам убедено да твърдя, че е най-силният албум на Iced Earth досега), пак ще кажат, че с напускането на Barlow бандата се е развалила, след като чуят презаписаната трилогия "Something Wicked" с новите аранжименти и с вокали, изпълнени от Tim Owens. Лично аз намирам голяма разлика, и то в положителна посока, а това ме кара да очаквам новия дългосвирещ запис още по-нетърпеливо. Слушайки "Ten Thousand Strong", си мисля, че нищо чудно да се сбъднат обещанията на Jon Schaffer и "Framing Armageddon" наистина да се окаже най-голямото нещо, с което се е захващал... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Няма съмнение, че албумът е шедьовър. Просто гениален албум във всяко отношение, разбиха всичките ми очаквания. Факт е, че няма да видим повече старите Iced Earth, но за сметка на това ще се радваме на едно прекрасно ново звучене. Със сигурност е в моя топ десет за годината.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:18 AM |