![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Имам предложение: който има възможност, да гласува в INTERACTIVE (телевизия MM) за някой от Metal бандите... Доколкото следя днешната класация, в нея са влезли LINKIN PARK, NIGHTWISH и KORN. Бихме могли, с общи усилия, да вкараме и някои по-екстремни банди, като DEATHSTARS, например... или там каквото можем.
Адресът, откъдето може да се гласува е http://mmtv.bg/interactive ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Последния път като ходих го имаше Imperium като опция.
Всеъшност - не ми се занимава с такива глупости. Аз не гледам телевизия и не слушам радио, защото когато ми се дослуша или догледа нещо си го пускам сам. Така съм си свикнал. Ако някой толкова държи да гласувам за нещо, да ми драсне PM или нещо такова когато трябва, специално. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 05:07 PM |