![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Такааа... надявам се от името сте разбрали за какво е темата
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А сега наздраве ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
на 13 за пръв път си дръпнах от цигара..не ми хареса
на 14 се напих с червено вино на 15 си купих първите барабани...Амати....комшийте ме намразиха на 14 си записах първата метъл касета, по 30 мин Manowar "Sign of the Hammer" & Twisted Sister "Come Out and play" на 16 за пръв правих секс или нещо подобно......абе секс си беше на 21 ми се роди първия син на 28 за пръв път седнах зад PC....справих се зле на 13 се научих да карам колело е, това е горе долу -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
на 15 си купих първите барабани...Амати....комшийте ме намразиха Наборе, и аз мисля да купя на малкия барабани, щото го влече детето, а комшиите така или иначе си ме мразят. Наздраве. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:23 AM |