![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
Iskam da Vi popitam kakvo mislite za poziorite i 4uvstvate li se takiva. Az li4no ne sym ot nai-golemite fenove no kato gledam razni hora mnogo mi se vdiga samo4uvstvieto. Ta kajete
-------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Да, но истинската философия идея на сатанизма няма нищо общо с жертвоприношения, страховити ритуали и т.н - двете официални сатанински църкви дори не предлагат инициация и кръщение. Сатанизма се концентрира преди всичко върху индивидуализма, човешката сила, удоволствията от живота, и отхвърля примирението и надеждата, че ако сам не можеш да си помогнеш, бог ще ти помогне.
Иначе, прав си - всеки може да тълкува сатанизма по свой начин, така както може да се тълкува християнството, исляма и всяка друга религия. BTW, ако някой иска Сатанинската Библия на ЛаВей (на английски, .pdf файл), да ми пише. Есетата в нея са доста интересни и си заслужава да бъдат прочетени. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:12 PM |