![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Така...идеята на темата е ясна, но нека въведем подобно правило, като в "Оня над тебе" -> в темата ще се пише само по ВЕДНЪЖ на ден, за да не стане като с онези три теми
![]() Та... Първо поздравявам гномите (особено Ники!!!!) с Korpiklaani - Beer Beer, напоследък не съм се мяркал, но ще дойда да ви видя съвсем скоро! Нека magodeoz бъде поздравен с Elvenking - Poison Tears, и да продължава да бъде все така точен пич, и да е ценител на пауър/фолк метъла. =)) Хиляди благодарности на Aglarana за много приятните разговори, които водя с нея - Blind Guardian - Harvest Of Sorrow. И по-леко с млякото и пюрето, стават фалове ![]() Доста мерсажи и на In Death's Embrace за хубавите думи за ревюто ми, и за Lycanthropy's Spell, нищо че нещо не ги схванах както трябва o.O Leviathan - The Bitter Emblem Of Dissolve, затапването на Ноктурнуса в темата беше доста епично XD ![]() За всички от обсешъна, които щъкат и тук - Wintersun - Starchild (особено за Mangalf), време е да идвате пак ма XD Breaking newz!111 4chan hails Mandor of Chaos, reason: He is 73h 1337 ![]() Boot и Antimental не пишат хич тук и ще ги шляпам, ама като знам ще има хареса сигурно ![]() Малкуту Куунци също не влиза, и ще се разправяме ![]() traektoriq да не се ядосва много на брат си, всеки е бил (или още е , съдейки по мен) идиот ;p Omnia - Tine Bealtine! Много благодарности и на редакторката ми, на която сигурно за година и нещо съм й разводнил неизменно мозъка с моите простотии ![]() ![]() Искам да поздравя още и едно от най-ценните същества за мен, и един от най-добрите и нежни хора, които съм познавал - сестричето ми, с Death - Voice of the soul. Ние си знаем... =) За май билъвд stage нека бъде Amorphis - I of Crimson Blood, много сериозен си станал ра =(( Ще стане за жалост километрично, така че за всички други, и за тези, които се чувстват поздравени - Genesis - Land Of Confusion, посланието е ясно ![]() ************************** Моля спазвайте правилото за писане веднъж на ден тук, за да не се затвори темата. Ицо и Венци, не я затваряйте, мисля че ще е полезна, особено ако се спазва правилото ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^ Оуу, мерси, трогнат съм
![]() ![]() А мойте поздрави за таз вечер : За Росен - за последните 24 години е неотлъчно до мене - Kamelot - Wander За prayer4eto - невероятен композитор и изпълнител ![]() За мойта ненагледна любоф (Иби - GRX40) - Paul Guilbert - Get Out Of My Yard - с пожелание да се научи да я свири ![]() За всички останали (приятели, неприятели - все тая) - Rainbow - Maybe Next Time ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 09:46 PM |