![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 12-January 04 Потребител N: 369 ![]() |
Мале, мале...
Вчера (2 Фев) Chimaira стартираха новия си тур с невероятно шоу в Оксфорд. 500 човека (включително и аз ![]() Мога да кажа че откакто Pantera си заминаха има голяма дупка в супер-тежкият метъл и тези момчета имат таланта да я запълнят. Every time I die откриха щоуто с техният grindcore/death metal но не бяха нещо особено - стандартното крещене и прекалено много дисторжън. Stompin' Ground обаче си бяха велики с техният стил от траш и паур метъл. Особено певеца се представи добре - жесток frontman!!! ![]() Chimaira се появиха сред дим и странни акорди, и веднага експлоадираха със F*CK YOUR POWER TRIP!!! От тук нататък в продължение на един час и половина почти без прекъсване исвириха почти целия Impossibility of Reason както и парчета от стария албум. Невероятно шоъ, а pit-a беше доста разбунен!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това което ме изненада беше таланта на бандата особено единият от китаристите който се представи с две-три сола в стил Хамет, а новият барабанист беше със сигурност по-добър от стария - 5-минутно соло на барабаните от което и Джон Бонъм би се гордял - просто невероятна бързина и точност. В края на краищата искам да кажа че Chimaira ще избухнат със следващият си албум така че се пригответе - идва нова вълна от хеви метъл с Chiamaira и God Forbid на гребена!!! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
единственото в chimaira което не ме кефи е квичащата част от вокалите ..ама се свиква като бичат някви яки рифове
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:42 PM |