![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Така...идеята на темата е ясна, но нека въведем подобно правило, като в "Оня над тебе" -> в темата ще се пише само по ВЕДНЪЖ на ден, за да не стане като с онези три теми
![]() Та... Първо поздравявам гномите (особено Ники!!!!) с Korpiklaani - Beer Beer, напоследък не съм се мяркал, но ще дойда да ви видя съвсем скоро! Нека magodeoz бъде поздравен с Elvenking - Poison Tears, и да продължава да бъде все така точен пич, и да е ценител на пауър/фолк метъла. =)) Хиляди благодарности на Aglarana за много приятните разговори, които водя с нея - Blind Guardian - Harvest Of Sorrow. И по-леко с млякото и пюрето, стават фалове ![]() Доста мерсажи и на In Death's Embrace за хубавите думи за ревюто ми, и за Lycanthropy's Spell, нищо че нещо не ги схванах както трябва o.O Leviathan - The Bitter Emblem Of Dissolve, затапването на Ноктурнуса в темата беше доста епично XD ![]() За всички от обсешъна, които щъкат и тук - Wintersun - Starchild (особено за Mangalf), време е да идвате пак ма XD Breaking newz!111 4chan hails Mandor of Chaos, reason: He is 73h 1337 ![]() Boot и Antimental не пишат хич тук и ще ги шляпам, ама като знам ще има хареса сигурно ![]() Малкуту Куунци също не влиза, и ще се разправяме ![]() traektoriq да не се ядосва много на брат си, всеки е бил (или още е , съдейки по мен) идиот ;p Omnia - Tine Bealtine! Много благодарности и на редакторката ми, на която сигурно за година и нещо съм й разводнил неизменно мозъка с моите простотии ![]() ![]() Искам да поздравя още и едно от най-ценните същества за мен, и един от най-добрите и нежни хора, които съм познавал - сестричето ми, с Death - Voice of the soul. Ние си знаем... =) За май билъвд stage нека бъде Amorphis - I of Crimson Blood, много сериозен си станал ра =(( Ще стане за жалост километрично, така че за всички други, и за тези, които се чувстват поздравени - Genesis - Land Of Confusion, посланието е ясно ![]() ************************** Моля спазвайте правилото за писане веднъж на ден тук, за да не се затвори темата. Ицо и Венци, не я затваряйте, мисля че ще е полезна, особено ако се спазва правилото ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Мерси, пз за Еди тех Бийст с Iron Maiden - Rime Of The Ancient Mariner. За Манглаф- последната песен, която пяхме заедно на концерта- Blind Guardian The Bard's song
А пък Киро поздравявам с култовата композиция- My Dying Bride-The Cry of Mankind -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 05:51 PM |