![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Правя тази тема, защото с началото на учебната година ще започне и масовото обсъждане на даскалото/всекидневния училищен живот/кои учители трябва да бъдат изгорени на клада...типичните си наши пуберски изживявания, you know.
![]() ![]() Аз искам да разбера защо по дяволите ни карат в събота да бъдем на първи учебен ден, и какво е положението със стачката ![]() Извинете ако темата е тъпа, но според мен ще е полезна и има място във форума. Най-малкото има доволен брой ученици тук ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
добре де за какво ще стачкуват учителите не мога да разбера - увеличават им заплатите от 400+ лв на 520 и до 920 за най-добрите и ще си имат гарантирана 13та заплата......ма като са си го наумили да правят каквото искат, абсолютно не се интересувам от тая работа - само частни уроци са ми главата
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 30-June 07 Град: ФАНАТА ВЪВ ВОДАТА И ЖИВЕЯ В ГОРАТА Потребител N: 2186 ![]() |
добре де за какво ще стачкуват учителите не мога да разбера - увеличават им заплатите от 400+ лв на 520 и до 920 за най-добрите и ще си имат гарантирана 13та заплата......ма като са си го наумили да правят каквото искат, абсолютно не се интересувам от тая работа - само частни уроци са ми главата Що вярвате на медиите-аз вярвам на изплащателната си,където пише-осн.заплата-336лв,трудов стаж-13г,сума за получаване-240лв.Аучителя трябва да се квалифицира,да си купува книги,да кара всевъзможни курсове-щото в това динамично време ако нее"в час" ще стане за посмешище на децата.А за стачката-да ви кажа,че тези които стачкуват хем стоят 8 часа в училище,хем няма да вземат заплати.а на 13 заплата,както и на всички др. допълнителни възнаграждения данъка е 36%. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 06:29 AM |