![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Правя тази тема, защото с началото на учебната година ще започне и масовото обсъждане на даскалото/всекидневния училищен живот/кои учители трябва да бъдат изгорени на клада...типичните си наши пуберски изживявания, you know.
![]() ![]() Аз искам да разбера защо по дяволите ни карат в събота да бъдем на първи учебен ден, и какво е положението със стачката ![]() Извинете ако темата е тъпа, но според мен ще е полезна и има място във форума. Най-малкото има доволен брой ученици тук ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Все още в почивка, но с неприятен вкус в устата, току що се прибрах от палатки в планината. Няколко последни дни прекарани страхотно и какво? Изведнъж се сещам, че училището ми съществува. И четейки вестника се удивлявам на политиката на образователното министерство и още повече на учителското общество, така да го нарека.
Протести ли? Ами какво мога да очаквам? Дори не знам как се движи въобще тази така наречена образователна система. Един от главните й недостатъци е провеждането на всякакви абсурдни реформи, които изненадващо успяват да не постигнат никакъв резултат. Не е ли постепенното изграждане и еволюция по-правилният подход? А какво да кажа за тези така наречени преподаватели? Липса на всякаква мотивация да се занимават сериозно с работата си. Както и от другата страна разбира се. Аз като ученик мога да заключа, че нито родителите ми, нито преподавателите ми намират каквато и да е причина да ми покажат някаква полза от образованието. Обаче онова, което най ме шокира е образователната система. Не мога ли да имам собствено мнение за произведението по литература, да кажем, трябва ли да възпроизвеждам мисли на еди-кой-си литератор за да имам добра оценка. Не мога ли да споря на исторически теми, в самия час по история? Би било по-лесно просто да издекламирам урока, нали? Не че прочетох цялата тема, няма нерви, но ще кажа на Филип - ние уж към Европа сме се запътили, но проблема е, че тук всичко се въвежда убеждението, че щом е сработило там, значи и тук ще стане. Според теб така ли е? Е, така или иначе няма на кого да ги задам тези, може би малко остри, въпроси, да не кажа обвинения. Тъй, че подкарваме пак колелото и започва учебната година. А в моето училище живо се съмнявам да има стачка. Елитно, едва ли не, а? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 12:40 AM |