![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Според мен с Gambling With The Devil издадоха поредната си никому ненужна издънка. Какво мислите вие?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Абе странни сте ми малко всички.. Ами една група не може да стои на нивото от '87ма мамка му, осъзнайте се и ми посочете, някои които го правят успешно? Хелоуин, това което са сега, е един от малкото успешни еманации на идеята "да копираш самия себе си" (напр. Аеросмит).
Цял ден новия албум ми е на плейъра и смело мога да кажа, че МНОГО ми допада. В крайна сметка те са веселяци, и много добре се справят в тази си роля. Албумът разполага с всичко, което си му трябва/на мен ми трябва, за да е готин/да ми допадне - свежи музикални идеи, много яки (доколкото се схваща) текстове, поне 2 веднага зарибяващи парчета, поне 1 което се слуша минимум 3 пъти in a row, абе - ще се купува. Ако ще го сравнявам със старите неща - най ми мяза на The Time of the Oath, да речем без "величествени" изцепки. Хайде сега може да плюете, ама ще защитавам албума до последно. И много правилно някой нагоре отбеляза - ми като ги мразите и в червата - не коментирайте в темата/не ходете на концерти. На последващия такъв пак ще има 5000 човека. (И сега някой ще каже, че ще отидат заради Гамата, хихи ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 06:10 PM |