![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Според мен с Gambling With The Devil издадоха поредната си никому ненужна издънка. Какво мислите вие?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Понеже нямах почти никакво време днеска съм слушал само 1 път албума, + още няколко песни по 2 пъти, така че още не мога да дам окончателна оценка, но за мен албума е малко под очакванията ми, но със сигурност не е издънка!
Като толкова не ви кефи не го слушайте... Наистина след жестокия The Dark Ride (любимия ми албум след The Time of the Oath) дават малко назад, но все пак държат фронта... Аз лично билети за концерта си купих още преди да излезе в нета албума (даже пусках снимки в темата с новините), защото така или иначе ще отида независимо от качеството на самия албум, и честно казано ще отида на концерта заради HELLOWEEN! (както почти всички в крайна сметка) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 07:30 PM |