![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Според мен с Gambling With The Devil издадоха поредната си никому ненужна издънка. Какво мислите вие?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Тъпо е да се мисли, че една група трябва да издава едно и също 20 години не мислите ли. Това би било комерсиално! Ако новият Helloween като цяло не ви допада като стил не го слушайте. Доста по-компетентни хора са дали положителни оценки за творчеството и композициите им напоследък! Не отричам, че имат слаби парчета и то не 1 или 2! Helloween е една от най-прогресиращите банди в собствения си стил, на мен ми допада, че опитват нови неща и не "тъпчат" на едно място... може би това е причината да не се харесват не знам. Който иска I Want Out да си го пусне просто, а не да плюе без да разбира! За сега за албумът мога да кажа, че е тежък, бърз, с интересни сола. Може би малко прекаляват с разните ефекти... трябва ми още малко време да го послушам!
EDIT: Щурма е прав, че са вадили и по-добър саунд! Интересно ми е мнението му и за музиката! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 10:39 AM |