![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Според мен с Gambling With The Devil издадоха поредната си никому ненужна издънка. Какво мислите вие?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
всичко хубаво, ама това дето го изтърси.... няма "компетентност" когато оценяваш дали нещо ти харесва или не...въпрос на вкус е Говоря за музиката като композиция, чисто като тонове т.е. ноти независимо на какво е изсвирено. Казвам, че нещата, които Helloween измислят и свирят са музикални и далеч не са слаби композиции и т.н. Колкото до това дали хората са компетентни тук мога да кажа за 5-6-7 индивида, които познавам, но коментари от сорта "изсраха поредното говно" и "педали" няма как да ми говори за каквато и да е музикална компетентност не мислиш ли? ![]() Добре, бе, Дани, докога ще закотвяте хора като мен, примерно, дето "искат да слушат I want out" с такива коментари? А мнението на хората, които харесват старите неща не се ли зачита? Щото вече от това "слушай си нещата с Киске" ми се повръща, защо не ми предоставят нещо, което да не ме разочарова? (и тук не говоря за издаване на "едно и също") Ми просто защото Helloween са се променили много и не можеш да очакваш да направят нещо в старата си насока, за да се харесат! Отишли са в друга насока, която явно се разминава с вкуса на феновете на старите им неща. Макар аз да харесвам еднакво и двата периода, но винаги съм ги възприемал едва ли не като две групи. Казвам просто, че втората си върши много добре работата. Ако наистина се погледне на Helloween като на две групи може би хората щяха да оценят новата им музика без предразсъдъци, а тя наистина е много силна! EDIT: Хаха, майка ми иска да и го кача на MP3ката, а баща ми на касетка за колата... май ще ходя с мама и тати на концерта! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 01:54 PM |