![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
В очакване на новият им албум с кавъри "Take Cover", не се стърпях да пусна една дискусионна темичка...
Забелязвам, че много от хората, които пишат тук са доста по-млади от мен, но пък за сметка на това завидно осведомени за много от новите прогресив банди. А какво ще кажете за Queensryche? Многократно съм казвал, че те са недостижима величина за която и да е друга прогресив група. Може да звучи пресилено, но това е лично мое мнение. Кои са любимите ви албуми? За мен безспорен номер 1 е "Rage For Order" - толкова много музика има в този албум, че е просто невъзможно да омръзне - извънземна творба. За "Operation: Mindcrime" коментарът е излишен, а напоследък се влюбих и в "Promised Land". Няма спор, че след "Promised Land" Queensryche започнаха да издават албуми, които не отговарят на зададената по-рано класа, но втора част на "операцията", макар и много далеч от първата, загатва, че в тези музиканти се крият поне още 2 гениални албума. Това, което винаги ми е допадало в Queensryche е песенното начало - в парчетата винаги има запомнящи се мелодии и китарни сола и музикантите никога не са парадирали с инструменталните си умения. За Queensryche не представлява проблем да синтезират няколко вълшебни композиционни идеи в едно 3-минутно парче, докато някои прогресив банди /няма да конкретизирам, за да не ядосам някого/ струпват безплодни инструментални напъни нашир 10 минути, за да се получи в крайна сметка нещо абсолютно безсмислено. Завършвам с моята си констатация, че също както и W.A.S.P. например, Queensryche е нещо много повече от група - това е идея и начин на мислене. Хайде сега кажете си и вие мнението и така времето до появата на "Take Cover" ще мине по-бързо;) -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Гледах ги като подгряваха за Judas и бяха страхотни! Много добри музиканти, едни от най-големите в прогресива ^^
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 07:56 PM |