Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
scion_of_storm
коментар Oct 15 2007, 08:18 AM
Коментар #1

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

...и то с отвяваща мощ.

Говоря за две млади групи, първата е Wulfgar. "With Gods and Legends Unite" е техният първи албум, тазгодишен, доста нахъсан, разчупен, типичния помитащ викингски албум, с разликата че официално се водят фолк/мелодет. Усещат се влиянията от Амон Амарт, но групата е добавила и доста свои продукти в рецептата за един изкъртващ албум, който ще ви накара да крещите с въображаем меч в ръка "BLOOD, BLOOD, THIS PAGAN BLOOD!"

Cryptic Voice пък нито са викинг, нито фолк, нито нищо. Те са просто мелодет, "Access Denied" им е вторият албум след 5 годишно затишие, и звучи наистина добре. Пак гъвкави, поразчупени рифове, а вокалистът лесно може да бъде сбъркан с Йохан Хег на моменти. Мощен, ударен звук, забързана атмосфера, без съмнение един вихрен албум, който си влиза директно в топ 5 мелодет заглавията на годината според мен.

Освен Амон Амартското звучене двете групи имат и още нещо общо - желанието да късат глави, и то не какви, а християнски tongue.gif Чуйте ги, силно ги препоръчвам, мисля, че няма да останете разочаровани. Два от отличаващите се албуми от океана от такива тази година, без никакво съмнение. smile.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Battle Magic
коментар Oct 15 2007, 10:50 PM
Коментар #2

Warrior of Knut

Група: Приятели
Коментари: 1483
Регистриран: 11-December 06
Потребител N: 1726

Може и да ги чуя, макар че не съм особено голям фен на фолк/викинг/мелодте, много са ми скучни, но за най-обща престава ще им дам шанс на тез групички.

--------------------
Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near,
Where was God when you were dying
Reek of war is master here.
Left behind are slaughtered strangers
Enemies become your friend
This is how the fear takes over
When its time to meet the end.
Fields of flesh from graves ripped open
Only the dead can see an end to war,
Sleeting snow where bones lay broken.
Tell me what all this was for

Die for God, Die for what?
Was it worth dying for?
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
scion_of_storm   Wulfgar и Cryptic Voice   Oct 15 2007, 08:18 AM
Shadow Man   Две наистина изключителни банди безпокои ме факта ...   Oct 15 2007, 07:36 PM
scion_of_storm   Добре, че си ти, братко Абе на Криптика песента Ш...   Oct 15 2007, 07:47 PM
Shadow Man   Май тука ще си пишем двамата само .Ще се налага ма...   Oct 15 2007, 07:54 PM
Battle Magic   Може и да ги чуя, макар че не съм особено голям фе...   Oct 15 2007, 10:50 PM
Aglarana   ^ +1 ! Ужасно съгласна съм с Филип   Oct 15 2007, 10:57 PM
Blashyrkh   Отново се затрупвам с музика дето предстои да слуш...   Oct 16 2007, 12:19 AM
Warrior Of Ice   Wulfgar така и не ме грабнаха особено... Хубав алб...   Oct 16 2007, 07:51 AM
scion_of_storm   http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?...10606...   Oct 16 2007, 08:02 AM
Blashyrkh   ^ Много благодаря. Само че нещо сиида поспря след ...   Oct 16 2007, 10:18 PM
scion_of_storm   Ако има проблем, ще сийдна, можеш да пробваш и от ...   Oct 17 2007, 08:26 AM
Blashyrkh   Стана. През ноща са се свалили. Имаш бира от мен ...   Oct 17 2007, 10:14 AM
wqwrrr   Отново попадение, което си заслужава. "With G...   Oct 18 2007, 12:34 PM
azoteccccc   На Wulfgar албума много ми хареса.Тъкмо ми се слуш...   Oct 18 2007, 09:49 PM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Tyxo.bg counter Олекотена версия Час: 26th July 2025 - 07:28 AM