![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...и то с отвяваща мощ.
Говоря за две млади групи, първата е Wulfgar. "With Gods and Legends Unite" е техният първи албум, тазгодишен, доста нахъсан, разчупен, типичния помитащ викингски албум, с разликата че официално се водят фолк/мелодет. Усещат се влиянията от Амон Амарт, но групата е добавила и доста свои продукти в рецептата за един изкъртващ албум, който ще ви накара да крещите с въображаем меч в ръка "BLOOD, BLOOD, THIS PAGAN BLOOD!" Cryptic Voice пък нито са викинг, нито фолк, нито нищо. Те са просто мелодет, "Access Denied" им е вторият албум след 5 годишно затишие, и звучи наистина добре. Пак гъвкави, поразчупени рифове, а вокалистът лесно може да бъде сбъркан с Йохан Хег на моменти. Мощен, ударен звук, забързана атмосфера, без съмнение един вихрен албум, който си влиза директно в топ 5 мелодет заглавията на годината според мен. Освен Амон Амартското звучене двете групи имат и още нещо общо - желанието да късат глави, и то не какви, а християнски ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Може и да ги чуя, макар че не съм особено голям фен на фолк/викинг/мелодте, много са ми скучни, но за най-обща престава ще им дам шанс на тез групички.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 26th July 2025 - 07:28 AM |