![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Привети
![]() От доста време се мотая из форума под фантомичния образ на „гост” (ghost?) пък викам да се регна :Р От София съм, ‘90, species female :Р Слушам метъл и рок - категориите никак не ги обичам. Финландският метъл обаче ми е на сърчицето ![]() Групите ги има в профила, ама айе някои по-classy: Maiden, Manowar, Children of Bodom, Sonata Arctica, E Nomine, EToS, Catamenia, Disturbed, Motorhead, The Storyteller ии (пригответе камъните и кладата) Nightwish (демек старите Найт, новата вокалистка ме удари в паветата) & HIM. Както казах не се ограничавам, и колкото да не се тачи скрибуцането на Виле Вало гласът му ме радва и се намират поне два-три дена в годината в които преслушвам дискографията :Р Друго какво да кажа за себе си...The Gods made me a mortal one, рисувам, пиша, интересувам се от комикси и митични/митологични същества, почитателка съм на доФтор Хаус, любими сериали (но не латино ![]() Beware: my use of запетайки = death ![]() Beware II: :Р <-- ползва се много -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Цитат(MadHatter) Охоо, добре дошла fun.gif beer.gif Пожелавам приятно прекарване и да не ни се ядосваш многу whistle.gif Желая, още, да покажеш какво рисуваш и какво пишеш, че ний симулираме активно артистични наклонности guitar.gif p.s. Предварително се извинявам за забележките за правопис, които може да направя tongue.gif "...as we forgive those who trespass against us..." ще видим как ще движат нещата ![]() Що се отнася до писането и драскането - по-натам може да постна нещо в темата за литературното творчество, а пък рисунките: Една моя любимка Роуг Из "Като няма таблет - с мишка" ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 03:34 PM |