![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Видях, че май няма тема за тези ирландски гиганти, и, вдъхновен от звучащия "To The Nameless Dead", който за жалост видях, че е излязал чак сега, реших да поправя това.
Мнения за групата? В интерес на истината не си ги пускам особено често, но пък тогава, когато го направя, попадам в друг шибан свят - в такъв свят, където малко други групи (дори и любими такива) ме захвърлят. За Немтеанга няма смисъл да говоря, за мен това е един от най-емоционалните и силни вокалисти в метъла не само в сегашно време, а и като цяло. Групата нямаше да бъде същата без него, в това съм напълно сигурен. Даже съм се чудил какво ще стане ако го набутаме ирландеца с Маша от Аркона в една група, сигурно ще е ебаси култа ![]() ![]() Вие сте ![]() Every empire will fall Every monument - crumble -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Преди години направих бегъл опит да чуя няколко техни песни не бяха мойта група . Ще преслушам дискографията и най-вероятно вече ще ми допаднат все пак не са безисвестна група и свирят един от най-предпочитаните от мен стилове.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 07:03 PM |