![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Правя тази тема, защото N.W.O.B.H.M вълната е нещото, без което метъла сега нямаше да е това, което не е. Тук можете да обсъждате и качвате неща на групи, не само от Вълната, а и от цялата Британска сцена, защото има много нови и стари стойностни групи, които за жалост тънат в неизвестност.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
Знам,че този албум се издирва от доста време.Затова го пускам с удоволствие и главно за Mago De Oz ! Между другото - много е як и повече ме кефи от новия,който ще го кача по-късно с качество 320 kbit/s. ![]() INTENSE - 2004 - Second Sight (192) 1. Premonition (Intro) 01:51
2. One Twenty 04:24 3. The Winged 05:32 4. War Of Angels (Dark Season II) 04:27 5. Seeds Of Betrayal 05:02 6. Skull Of Sidon 07:29 7. Inside Torment 04:47 8. Collision Of Destinies 04:58 9. Autumnheart 06:20 10. Path Of The Dark 06:26 11. Final Breath 04:48 12. The Way The Rivers Flow (Bonus Track) 05:55 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 03:35 AM |