![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Реших да пусна една тема за групи (и то големи), които си крадат едни на други материала. Случайно или не, доста идентични рифове има. Ето тези за които се сещам:
PRONG - Controller/SOULFLY - Flyhigh Рифа си е баш същия. Не знам обаче коя песен е написана по рано. Май на Prong. SLAYER - Dittohead/MACHINE HEAD - Bulldozer Рифа от средата на Dittohead. И обще взето това е единствения метълски момент от Supercharger ![]() SLIPKNOT - People=Shit/SEPULTURA - Dusted Любимия ми пример защото мразя Slipknot. ![]() Някой сеща ли се за други подобни. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Sturmfuhrera ne mi se vodqt bezpo4veni sporove.
Misulta mi be6e 4e pri ograni4enoist na broq noti (bez zna4enie dali broim polutonovete) nqma na4in da nqma prilika mejdu nqkoi pesni (bila tq i nevolna). A i o6te ne6to... smqtam lekiq sarkazum, s koito podhojda6 kum Punk-a za neumesten. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th June 2025 - 09:47 PM |