![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Гледам, че сте започнали дискусия в новините, но мисля, че си струва да се направи една тема и тук.
Поводът, разбира се, е появата на двата нови сингъла на Tobias. Не мога да кажа, че съм разочарована, но и не са това, което исках и очаквах. Мелодични са, имат доста запомнящи се моменти, но пък от друга страна са прекалено леки и ми е трудно да направя връзка с гениалните метъл опери отпреди години. Остава ми надеждата албумът да предложи нещо по-стойностно. Вие какво мислите? -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
На мен не ми е проблем, че са леки. Проблем ми е, че са безидейни. И да, песните са готини, пипнати са откъм някои неща и, както вече казах, ще се харесат на много хора. На мен лично ми лазят по нервите. Чакаме албума, разбира се, все пак това са сингли, които трябва да привлекат вниманието. Или сингли с остатъците от и без това предполагаемо постната вечеря.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 01:34 PM |