![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Гледам, че сте започнали дискусия в новините, но мисля, че си струва да се направи една тема и тук.
Поводът, разбира се, е появата на двата нови сингъла на Tobias. Не мога да кажа, че съм разочарована, но и не са това, което исках и очаквах. Мелодични са, имат доста запомнящи се моменти, но пък от друга страна са прекалено леки и ми е трудно да направя връзка с гениалните метъл опери отпреди години. Остава ми надеждата албумът да предложи нещо по-стойностно. Вие какво мислите? -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Аман от софт пишки тая година, аман от тъпи кавъри (Lay All Your Love On Me веднага се изстреля на челни позиции в съответната класация). Като цяло нищо особено от синглите, не можеш да ги наплюеш, не можеш да ги похвалиш... А и наистина Lay All Your Love On Me е адски тъп избор за кавър, по-зле можеше да е само I Will Survive. Изобщо кво им стана на всички та залитат по тия банални 80ски песни, за тях няма ли Purple, Rainbow или коя да е класическа рок банда, чийто песни могат да бъдат освежени?! Силно съм разочарован от съдържанието на синглите, дано се окаже, както си мисля, че са съставени от отпадъчния материал на самата метъл-опера, а и дано наистина е "метъл". Сега песни като "Another Angel Down" и "Promised Land" не са лоши, но само те се отличават. Адски смешна ми е "The Story Ain't Over", която е няква смесица между Meat Loaf и Тина Търнър.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 11:39 AM |