![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ахам. Така и така ми се правят теми. Ако не греша, такава тема във форума няма. Има теми за някои проблеми, свързани с политиката, но тема ЗА ПОЛИТИКАТА КАТО ЦЯЛО - няма. И да уточня:
1. Не се правя на умен с тази тема, създавам я от чисто любопитство. Искам да разбера политическите виждания и пристрастия на хората от тук, които се интересуват. 2. Мисля, че ще стане хубава дискусия ако всеки говори аргументирано. Иначе аз не крия, че допреди няколко месеца бях за АТАКА. Но след всичките глупости, които станаха, ги разлюбих. Още повече, че в листата за общински съветници в Русе имаше някаква без висше на 50 и кусур години... Сега, честно да си кажа, нямам политически пристрастия. Чакам да видя как ще се развият нещата. Чакам и отговорите ви. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Патриотизмът е лъжа. Това е прахът, който ти хвърлят в очите, за да ти отклонят вниманието от проблемите, за да те манипулират, за да те контролират. Да не се интересуваш от това как власта те мами и ограбва, а от това кой какъв цвят бил, откъде бил и т.н. Например циганите. Наистина ли са толкова голям електорат?!?! Естествено че не. Работата е друга. Работата е едната част от населението (циганите) да се облагодетелстват по някакъв начин (продажба на гласове, безплатни жилища, безплатен ток... знаете за какво говоря) и да ни се насажда как, видиш ли, проблемът не бил в 240-те говеда натикани в Народното Събрание, а в циганите иииииииииииииииииииииии давайте, на оръжие, да защитим тех олмайти прайд ъф ауър нешън. Йеа. Отделно се създават и "патриотични" партийки като АТАКА, които пък настройват циганите и турците "кви гадни нацисти са българите, що пък и ние да не бъдем, да ги е** и в българите" и така се създава следното положение: докато всички се плюят един друг, същите онези 240 говеда свободно си крадат, въртят си обръчите от фирми, купуват си нови BMW-та и дебелеят. А народът е зле. Ето това е патриотизмът - средство за контрол, за заблуда. Напоследък стана много модерно да казваш "аз съм родолюбец/патриот/националист". Забравя се само едно: докато се делим на черни, бели, оранжеви, зелени и т.н., някои си живеят живота НА НАШ ГРЪБ. Докога?
Цитат Агрисив перфекторе, не си прав, ще имаш нужда от подкрепата на родителите си. Естествено, но става дума за друго - аз няма да живея техният живот, а своят собствен. ![]() Цитат На 15 години, ковеш само чикия в банята, друго нищо. Само един учител да реши, може да смачка и да ти провали живота, да не говорим за другите хора, от които зависиш, така че с такива изхвърляния показваш само колко си малък още! От кои хора завися? Кажи ми, много ми е интересно. И как, ако си уча нормално, един учител ще ми "провали живота"? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 12:01 AM |