![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 7-August 06 Град: Varna, Bulgaria Потребител N: 1498 ![]() |
Много се кефя като ги слушам. Някои може да кажат че не са достатъчно
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Напротив, Радо, мисля че съм прав, мога и да се обоснова, ама е много писането и ме мързи. Да кажем така, за развитието на стила, Джудас са дали много по-малко от едни Сабат, Мейдън, Саксън и още няколко банди примерно. Първите им албуми са чист рок-ен-рол, което за мен не е плюс, а голям минус. Има и още неща, ама верно ме мързи да пиша ! За Сабат съм съгласен, от тях едва ли има по-фундаментална група допринесла за формирането на стила. Значението на Джудас за хеви метъла обаче е не по-малко от това на Мейдън и много по-голямо от това на Саксън. Само ако се замислиш колко от по-добрите групи днес са основно повлияни от Джудас, че много от тях и буквално копират музиката им или вокалите на Халфорд направо свят може да ти се завие. В началото свирят някакъв лигав рокендрол, но точно заради това творчеството им може да се разгледа като жива енциклопедия на еволюцията на метъла - слушайки последователно албумите им може да проследиш как рокендрола се превръща в твърд рок, изкристализира в Метъл към Screaming for Vengeance за да достигне до върха - Painkiller, който каквото и да си говорим е една от безсмъртните емблеми на Хеви метъла и няма как да го отречеш. А това, че на теб лично не ти харесват е съвсем друг въпрос, може би трябваше само така да кажеш ![]() ![]() Цитат Един приятел им вика Jesus Christ... Кажи му да спре наркотиците! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 03:05 PM |